HD Trans bvba & zonen

Nationaal en internationaal frigotransport

Quality is not expensive, it's priceless!

by Frank Massey

Expertise

Onze chauffeurs hebben allemaal verschillende jaren ervaring in het laden/ lossen van op temperatuur vervoerde vrachten. Ze zijn zich, dankzij bijscholingen, zeer bewust van het goed omgaan met temperatuurgevoelige vrachten: de hygiënevoorschriften en de juiste temperatuurverhoudingen.

We rijden zelden op de start/stopmodus van de koelgroep omdat de afstanden op binnenlands transport hiervoor te kort zijn. Bovendien willen we de gegeven temperatuur aanhouden.

De trailers worden binnenin op zeer frequente tijdstippen grondig gereinigd volgens de voorschriften van de voedselveiligheid, met gecertificeerde producten.

Ons team zet zich, dankzij een goede communicatie en duidelijke afspraken, met veel enthousiasme in om alle klanten tevreden te maken/houden. Indien er zich toch problemen moesten voordoen, gaan we in samenspraak met de opdrachtgever zoeken naar de gepaste oplossing. 

Kwaliteit

De kwaliteit die we bieden aan onze klanten is voor ons ontzettend belangrijk. Zowel wat de gepaste temperatuur van onze ladingen betreft als het vervoer ervan. 

Onze sterktes:

  • Het hygiënisch aanbieden van de geschikte trailer.
  • Het verzorgt voorkomen van onze chauffeurs.
  • Het in acht nemen van de hygiënische voorschriften op het laad- en losadres (bv. aandoen van een haarnetje...).
  • Het melden en noteren van de temperatuur bij lading en/of beschadigingen van de lading.